ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ QUANTUM CLASS

Quantum Of The Seas / Anthem Of The Seas / Ovation Of The Seas

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ QUANTUM CLASS

Με την ένταξή τους στο στόλο μας το 2014, τα πλοία της κατηγορίας Quantum επαναπροσδιόρισαν με τόλμη τη βιομηχανία της κρουαζιέρας με καινοτομίες άνευ προηγουμένου στο σχεδιασμό τους, συναρπαστικές δραστηριότητες, εντυπωσιακή τεχνολογία, πολυδιάστατη ψυχαγωγία και μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό που δημιουργούν την απόλυτη , σύχγρονη εμπειρία κρουαζιέρας που προσφέρει η Royal Caribbean

Καμπίνες με νέο σχεδιασμό, εντυπωσιακή τεχνολογία, πρωτοποριακοί χώροι και εκπληκτικά εστιατόρια είναι μόνο ένα μέρος από αυτά που θα βρείτε εν πλω. Ζώντας την εμπειρία ενός πλοίου της κατηγορίας Quantum, τηρούμε την υπόσχεσή μας να σας πάμε σε νέα ύψη και να ζήσετε νέες εμπειρίες.

Νιώστε την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται με το RipCordSM by iFLY® και βιώστε για πρώτη φορά την εμπειρία skydiving στη θάλασσα σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, ή διασκεδάστε στο SeaPlexSM τον μεγαλύτερο χώρο εσωτερικής δραστηριότητας και παιχνιδιού στη θάλασσα που προσφέρει συγκρουόμενα αυτοκίνητα, πίστα για πατίνια, σχολείο τσίρκο και πολλά άλλα.

Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν το FlowRider® εξομοιωτή surf καθώς και έναν Τοίχο Αναρρίχησης ύψους 10 μέτρων.

Αν πάλι προτιμάτε πιο χαλαρωτικές δραστηρότητες, επισκεφθείτε τους χώρους που μεταμορφώνονται και παίρνουν διαφορετική μορφή από τη μέρα στη νύχτα, όπως το Seaplex. Χαλαρώστε διαβάζοντας ένα βιβλίο στοTwo70° και επιστρέψτε το βράδυ για ένα συναρπαστικό εναέριο show. Πιείτε ένα ποτό στο Bionic Bar ή απολαύστε θέα που κόβει την ανάσα από το North StarSM. Αυτή η γυάλινη κάψουλα υψώνεται απαλά πάνω από 100 μέτρα στον αέρα και περιστρέφεται προς τα πάνω και πέρα από τις πλευρές του πλοίου παρέχοντας την πιο συναρπαστική θέα 360 μοιρών που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτές οι επιδόσεις βοήθησαν το North Star να μπεί στο Βιβλίο Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες 2016 (Guinness World Records 2016) για την “Υψηλότερη θέα από κατάστρωμα κουαζιερόπλοιου”.

Για ξεκούραση & χαλάρωση είναι στη διάθεσή σας ένα πλήρως εξοπλισμένο VitalitySM Spa, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, υπαίθρια οθόνη κινηματογράφου μεγέθους 67 μέτρων δίπλα στην πισίνα, πισίνα Solarium μόνο για ενήλικες, εσωτερική πισίνα με αναδιπλούμενη οροφή και υδρομασάζ.

Οι καμπίνες έχουν σχεδιαστεί από την αρχή με ιδιαίτερη έμφαση στην οικογένεια και υπάρχουν πλέον πολλές καμπίνες που συνδέονται καθώς και καμπίνες με μπαλκόνια εικονικής πραγματικότητας.

Για τα παιδιά υπάρχουν διάφορα προγράμματα όπως το Adventure Ocean® για έφηβους, τα πρόγραμματα Royal Babies® και Royal Tots® για τους μικρότερους επιβάτες, επίσης συνεργασία με τη DreamWorks και το υδάτινο πάρκο H2O Zone.

Και φυσικά, ανεξάντλητη ποικιλία στις επιλογές φαγητού που δημιουργούν την απόλυτη γευστική εμπειρία εν πλω που μπορείτε να τη βρείτε μόνο στη Royal Caribbean. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 15 επιλογές, όπως το Jamies Italian, του διάσημου Άγγλου chef Jamie Oliver, το Chops Grille American steakhouse, ή το Izumi Japanese Cuisine για πιο εξωτικές εμπειρίες, όπως και το Michaels Genuine Pub.

H Royal Caribbean είναι μια βραβευμένη σε παγκόσμια κλίμακα εταιρία με 46 χρόνια εμπειρίας στην πρωτοπορία και στην εισαγωγή καινοτομιών στην κρουαζιέρα. Ο στόλος της διαθέτει μια τεράστια και απαράμιλλη ποικιλία χαρακτηριστικών και ανέσεων που συναντώνται μόνο στη Royal Caribbean, όπως ψυχαγωγία σε στυλ Broadway και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που απευθύνονται τόσο σε οικογένειες όσο και σε επιβάτες που αναζητούν την περιπέτεια.